Τέταρτη αγωνιστική φάσης ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ πράξη Β’ απόψε, με τους ομίλους Α, Β,Γ και Δ να παίρνουν την σκυτάλη. Οκτώ τα ματς, δύο οι επιλογές της στήλης…

Με τον Νίκο Κόβατς να έχει αποτελέσει παρελθόν και να έχει αντικατασταθεί προσωρινά από τον Χάνσι Φλικ, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό ψάχνοντας τη νίκη που θα την στείλει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες από τη μεριά τους αφήνουν πίσω τους τη γκέλα με τη Ξάνθη και θα παλέψουν όσο μπορούν με τα… θηρία της «Αλιάνζ Αρένα». Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, πιθανό να έχουμε τουλάχιστον δύο γκολ στα πρώτα 45’. Στο 1.80 το over 1,5 ημιχρόνου από Goalbet.

Αμφίρροπο ματς έχουμε στο Ζάγκρεμπ, όπου η Ντινάμο φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ. ΟΙ δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη 2η θέση του 3ου ομίλου και με το πρώτο μεταξύ τους ματς να έχει λήξει 2-2, είναι σαφές πως ο νικητής απόψε παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Πολύ δυνατοί εντός έδρας οι Κροάτες αλλά η εμπειρία των Ουκρανών ενδέχεται να παίξει τον ρόλο της. Αξίζει το Χ2 στο 1.70 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

19:55 ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 1,5 ΗΜΙΧ. (1.80, Goalbet)

MONO

22:00 ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. Χ2 (1.70, Goalbet)