Ο Άαρον Ράμσεϊ ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το χθεσινό τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, καθώς επί της ουσίας το… στέρησε από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Ο Πορτογάλος αστέρας των «μπιανκονέρι» βρέθηκε πολύ κοντά στο να χριστεί σκόρερ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όταν επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 3ο μόλις λεπτό. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του αντίπαλου πορτιέρε και ενώ όδευε προς τα δίχτυα παρενέβη ο συμπαίκτης του.

«Νόμιζα ότι ο τερματοφύλακας ήταν περισσότερο κοντά σε εμένα και είχα την ευκαιρία να καθαρίσω τη φάση. Το ένστικτό μου με οδήγησε να σιγουρέψω το γκολ, όταν η μπάλα έφτασε τη γραμμή. Απολογήθηκα στον Ρονάλντο», εξήγησε ο Ουαλός χαφ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αν και κατά καιρούς ο Ρονάλντο έχει παρεξηγηθεί πολλάκις, ίσως αυτή τη φορά και να δικαιολογείται για το εν λόγω… ξενέρωμά του στο 1-0 της ομάδας του, καθώς αν σκόραρε κόντρα στη Λοκομοτίβ, θα είχε καταφέρει να έχει πετύχει γκολ απέναντι σε 34 διαφορετικά κλαμπ στο Champions League. Έτσι, παραμένει στην κορυφή της εν λόγω λίστας, ωστόσο, «παρέα» με τους Λιονέλ Μέσι και Ραούλ Γκονσάλες.