Τίποτα δεν πήγε καλά στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναγκάστηκε να παίξει κόντρα στην Αταλάντα με δέκα και με τον Γουόκερ τερματοφύλακα. Ωστόσο έφυγε με το 1-1 και παραμένει πρώτη στον 3ο όμιλο. Φοβερό ματς το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-3).

Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα 1-1

Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις εφτά λεπτά για να ανοίξει την άμυνα της Αταλάντα και μια εξαιρετική ασίστ του Χεσούς ο οποίος τροφοδότησε με τακουνάκι τον Στέρλινγκ που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0-1 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στο 43ο λεπτό η Σίτι σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της καθώς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ίλισιτς αλλά ο Χεσούς αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αταλάντα έφερε το ματς στα ίσια, με τον Γκόμεζ να βγάζει συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Πάσαλιτς που πέτυχε το 1-1.

Από την ισοφάριση και μετά οι «πολίτες» έψαξαν για κάποιο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 81′ έμειναν με δέκα παίκτες και χωρίς κλασσικό τερματοφύλακα καθώς αποβλήθηκε ο Μπράβο που είχε αντικαταστήσει τον Έντερσον στο ημίχρονο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να διατηρήσει τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος και έμεινε στην κορυφή με δέκα.

Ντιναμό – Σαχτάρ 3-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ έμειναν στο 3-3 και συνεχίζουν να συγκατοικούν στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Σαχτάρ άνοιξε το σκορ στην Κροατία στο 13ο λεπτό με τον Άλαν Πάτρικ, έπειτα από ασίστ του Ζούνιορ Μοράες. Παρόλα αυτά η ουκρανική ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει για μεγάλο διάστημα το προβάδισμα της καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απάντησε με τον Πέτκοβιτς στο 25ο λεπτό.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκανε άλμα πρόκρισης για τους «16». Συγκεκριμένα οι Κροάτες έκαναν στο 83′ το 2-1 με τον Ιβάνουσετς και λίγο αργότερα ο Αντέμι κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 3-1.

Η Σαχτάρ μείωσε σε 3-2 με τον Μοράες στο 93ο λεπτό και στο 98ο λεπτό έριξε στο καναβάτσο του Κροάτες καθώς ισοφάρισε με πέναλτι του Τετέ (3-3).