Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μετά την δύσκολη επικράτηση με 1-0 επί της ομάδας των Χανίων, στα Περιβόλια στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Την δεύτερη του νίκη μακριά από τα Γιάννενα πέτυχε ο ΠΑΣ, που συνεχίζει να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα της Super League2. Σ΄ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 3΄, με το σουτ του Λεό να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος του Κουτζαβασίλη.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, από το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη και στο 23΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το πλασέ όμως του Λεό πέρασε λίγο άουτ από την εστία των «κυανόλευκων». Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Χουτεσιώτη με στατικές φάσεις κυρίως, χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει.

Στο 43΄ οι Ηπειρώτες είχαν μία ακόμα καλή ευκαιρία για γκολ, αυτή τη φορά με τον Νικολιά, το σουτ του όμως δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 59΄ ο ΠΑΣ κατάφερε την υπεροχή του αυτή να την μετουσιώσει σε γκολ, με τον Καρτάλη να κάνει το 0-1.

Έπειτα από το τέρμα που δέχτηκαν οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 75΄, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Δημητριάδης αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη. Από την φάση αυτή κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Παντελάκης, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64’ Κριζμάν), Νάουμετς (46’ Καρτάλης), Παλμίδης (78’ Σιόντης), Λέο.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Ανδρέου, Πάνος (65’ Δημητριάδης), Μουμίν, Παναγιωτούδης (71’ Αρναρέλλης), Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λεοζίνιο (46’ Ναζλίδης), Βρεττός, Κουσκουνάς.