Ο Γιώργος Δώνης δύσκολα θα παρεκκλίνει από το σχήμα που επέλεξε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ κορυφώνεται και ο Γιώργος Δώνης όλα δείχνουν πως δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές. Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί την ενδεκάδα που απέδωσε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως φάνηκε και στις περισσότερες ασκήσεις τακτικής που έκανε χθες.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον τα δύο ακραία μπακ, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στόπερ. Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι οι δύο μέσοι, με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα.

Στη διάρκεια των χθεσινών ασκήσεων χρησιμοποιήθηκαν και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης και Κολοβός με τους βασικούς, αλλά δύσκολα θα αλλάξει η πετυχημένη συνταγή της Τούμπας.

Στην προπόνηση ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της ΑΕΚ και επισήμανε πού πρέπει να χτυπήσουν οι «πράσινοι». Ο ίδιος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι της Τούμπας. Σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με κάποιες ημέρες αποκλεισμού από τον πάγκο, αλλά δύσκολα πάνω από δύο αγωνιστικές. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα δει το ματς από ένα μπουθ στο ΟΑΚΑ και στον πάγκο θα είναι οι συνεργάτες του, Αγγελίνας και Μένταν.