Τρομερά πράγματα στην Ιταλία, με τους οπαδούς της Μπρέσια να στηρίζουν αυτούς της Βερόνα και τον αρχηγό των οργανωμένων. «Αγενής ο Μπαλοτέλι, δεν του έκαναν ρατσιστική επίθεση», αναφέρουν.

Τα κρούσματα ρατσισμού στο ιταλικό ποδόσφαιρο ολοένα και πληθαίνουν.

Πρώτα οι οπαδοί της Κάλιαρι στον Ρομέλου Λουκάκου, μετά αυτοί της Λάτσιο στα ματς του Europa League και πριν λίγες ημέρες αυτοί της Βερόνα στον Μάριο Μπαλοτέλι, είναι μερικά δείγματα.

Η τελευταία ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι, μάλιστα, έχει πάρει μεγάλες εκτάσεις στην Ιταλία, ενώ η Βερόνα τιμώρησε με 10ετης αποκλεισμό από τα γήπεδα τον αρχηγό των οργανωμένων τον οποίο θεώρησε υπαίτιο για όσα έλαβαν χώρα στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Serie A.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μπρέσια θέλοντας να δείξουν αλληλεγγύη στον… συνοπαδό τους, με ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν πήραν το μέρος του ποδοσφαιριστή τους αλλά του αρχηγού των οργανώμενων της Βερόνα. Και μεταξύ άλλων στην απίστευτη ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν αγενή τον Μπαλοτέλι και υποστηρίζουν πως στα ιταλικά γήπεδα δεν υπάρχουν κρούσματα ρατσισμού αλλά τα όσα ακούγονται είναι φυσιολογικά και γίνονται για να πικάρουν τους ποδοσφαιριστές.