Βγάλαμε τα ψιλούλια μιας την Πέφτη, να ‘ναι καλά η ηρωική Ρέιντζερς που γλέντησε τους δρακουλιάρηδες τση Πόρτο. Σαββατάρα ωραία και φίνα σήμερις, πάμε να τους τα πάρουμε!

Πρώτη στάση, Αγγλία. Σαουθάμπτον ενανδίον Έβερτον γράφει το πρόγραμμα, με τους ζαχαρωτούληδες του Μάρκου του Σίλβα να ανασταίνουνε και νεκρούς έτσι όπως τους κόβω. Μία πάνω, μία κάτω είναι οι μπλε Λιβερπουλάδες. Οι άγιοι από την άλλη προσπαθούνε ακόμα να συνέλθουνε από το εννιάρι κόντρα στη Λέστερ και την προηγούμενη εβδομάδα λίγο έλειψε να κάνουνε κηδεία στην Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ! Να μην πάρουνε μία νίκη σήμερις να τονωθεί λιγάκι ο εγωισμός; ασάκι στο 2.90 από Goalbet, μια χαρά μπάνικο.

Μία ψιλή θα τη ρίξουμε και Ιταλία μεριά, όπου παίζει η Νάπολι με την Τζένοα. Κακός χαμός στο στρατόπεδο των γαλάζιων από την Τρίτη, φέρανε ένα-ένα με την Σαλτσμπουργκάρα και πέσανε να πεθάνουνε. Ριτίρο τους έλεγε ο Αουρέλιο, πάμε σπίτι του λέγανε οι παίκτες και ο Καρλέτο σφύραγε αδιάφορα! Ανανεωμένοι οι Γενοβέζοι με γίγαντα Τιάγκο Μότα εις το τιμόνι, λέτε να πάρουνε το αίμα τους πίσω για το τρίμπαλο από την Ουντινέζε; Πλερώνω για να μάθω, στο τριάρι το Χ2!

ΜΟΝΟ

17:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 (2.90, Goalbet)

ΜΟΝΟ

21:45 ΝΑΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ Χ2 (3.00, Goalbet)