Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν απέδωσε καλά στο πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο τεχνικός της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάουμε Πονσαρνάου στη συνέντευξη Τύπου:

– Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Σήμερα θέλαμε να παίξουμε καλά. Το πλάνο μας πήγε καλά, αλλά δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί. Ειδικά στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε και πήρε μπάλες από δικά μας χαμένα σουτ, ενώ βρήκε σκορ στον αιφνιδιασμό. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Τόμας στο low-post. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε, παίξαμε πολύ πιο έξυνα και σκοράραμε πολύ, ειδικά με τον Λόιντ. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη στις πάσες. Στο τέλος, ο Ράις και ο Καλάθης πήραν πρωτοβουλίες και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη».

– Για την απόδοση της ομάδας του στις 7 πρώτες αγωνιστικές: «Νομίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. Να παίξουμε πιο δυναμικά και στην επίθεση. Σήμερα βελτιώσαμε την άμυνά μας. Ο Λόιντ έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια και σήμερα ήταν πολύ καλός».