Παιχνίδι για έναν ρόλο αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Προσοτσάνης με τον ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν θριαμβευτές με το εντυπωσιακό 50-19, για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η επιθετική επίδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι εντυπωσιακή, αφού σκόραρε σχεδόν σε κάθε επίθεσή της. Η Προσοτσάνη δεν ήταν η αντίπαλος που θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στις νταμπλούχες που εμφανίστηκαν με άγριες διαθέσεις από το ξεκίνημα του αγώνα.

Το παιχνίδι όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που φιλοδοξεί και φέτος στην κατάκτηση του νταμπλ δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι. Με την Χατζηπαρασίδου να σκοράρει έξι τέρματα αλλά και τις Παναγιωτίδου, Γκάτζιου και Ζυγούρα να βρίσκουν γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 10-0 ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Η Χατζηπαρασίδου συνέχισε να σκοράρει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξακολουθούσε να είναι καταιγιστική και η διαφορά μεγάλωνε διαρκώς για να φτάσουμε στο 9-24 του πρώτου ημιχρόνου.

Η Προσοτσάνη δεν είχε αντιστάσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη διαφορα να φτάνει ακόμη και τα 30 τέρματα (19-49) λίγο πριν το τέλος. Η Ζυγούρα διαμόρφωσε το 19-50 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής

Βέροια 2017 -Μέγας Αλέξανδρος 27-16
Πανόραμα HONDA – Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος 21-27
Προσοτσάνη – ΠΑΟΚ 19-50

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
Νίκαιας 19:45, ΑΟΑΟΔΚ Vtech –ΟΦΝ Ιωνίας