Συνεχίζει την ξέφρενη φετινή πορεία η ομάδα της Γκλάντμπαχ, επικρατώντας 3-1 με σχετική άνεση της Βέρντερ Βρέμης που παραπαίει, εδραιώνοντας την θέση της στην κορυφή της Bundesliga με διαφορά 4 βαθμών.

Η πρωτοπόρος Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε την Βέρντερ Βρέμης για την 11η αγωνιστική της
Bundesliga. Τα «πουλάρια» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε δύο λεπτά (20′-22′), με τους Μπενσεμπαΐνι και Χέρμαν με κεφαλιά του Αλγερινού και απίθανο σουτ μέσα από την περιοχή από τον Γερμανό.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό η Βέρντερ είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι καθώς κέρδισε πέναλτι αλλά, ο Σόμερ με εντυπωσιακή απέκρουση κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Έξι λεπτά μετά η Γκλάντμπαχ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Χέρμαν να σκοράρει για δεύτερη φορά με βολίδα μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 92′ με τον Μπιντενκούρ καθώς η Γκλάντμπαχ είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπενσεμπαΐνι.

Έτσι η Γκλάντμπαχ κράτησε τη διαφορά από τη δεύτερη Λειψία στο +4 ενώ, η Βέρντερ Βρέμης είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.