Στην κακή αγωνιστική απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως το σύνολο του απέδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει την νίκη με 2-1.

Ο προπονητής της Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μόλις για 50 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά, πρόσθεσε: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να αναλύσουμε και να διορθώσουμε το γιατί δεν το κάναμε για 90 λεπτά αλλά μόνο για 50. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Ουσιαστικά επανάλαβε όσα είχαμε πει πριν το παιχνίδι. Βάλαμε τον Βαλιέντε πιο πίσω και τον Μπόρχα πιο μπροστά για να έχουμε καλύτερη ισορροπία. Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε ο εαυτός μας, να παίζουμε με την μπάλα κάτω και να έχουμε την πρωτοβουλία».

Για την εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο: «Πιστεύω ότι μέτρησε η δική μας δουλειά γιατί διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, κλέψαμε περισσότερες μπάλες και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην αντεπίθεση»

Για την εμφάνιση του Άρη στο ματς: «Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, έχει το αβαντάζ του κόσμου ο οποίος τον βοήθησε στα δύσκολα σημεία και πιστεύω ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ο Άρης παρουσιάστηκε στο παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως τον περιμέναμε και τον είχαμε αναλύσει στους παίκτες».