Τρομερό ματς εξελίχθηκε απόψε στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του ΠΑΟΚ με 3-1 και να συνεχίζει το αήττητο σερί του. Έβαλε δύσκολα στις ερυθρόλευκες ο «δικέφαλος του βορρά», με την ομάδα του Πειραιά να δείχνει την εμπειρία της στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και με μια επική ανατροπή στο τρίτο σετ να παίρνουν τη νίκη.

Η λογική όταν από την μία παίζει η ομάδα που κατακτά τα πάντα τα τελευταία 7 χρόνια και από την άλλη μία νεοφώτιστη, λέει πως το μεγάλο φαβορί είναι η πρώτη. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο μόνο ως νεοφώτιστη δεν έπαιξε στο Ρέντη, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά ο ανώτερος Ολυμπιακός ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επικράτησαν με 3-1 (26-28, 25-14, 25-20, 25-22) και πέτυχαν το τέσσερα στα τέσσερα ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση.

Μόνο νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν οι ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακός, αλλά οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύο νίκες με 3-2 και γιαυτό η ομάδα της Σαντορίνης είναι πρώτη με 12 βαθμούς, έναντι 10 των πρωταθλητριών. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, όπως είπαμε πάλεψε, έφτασε κοντά στο να εξασφαλίσει έναν πόντο όταν και προηγήθηκε με 9 στο τρίτο σετ, αλλά το έχασε και έμεινε στους 7 και την 5η θέση.