Δεν σηκώνει κεφάλι ο Απόλλων Πόντου, που για ακόμα μια αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην έδρα του με 2-0 από τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Χωρίς βαθμό για ακόμα μία αγωνιστική έμεινε ο Απόλλων Πόντου, εν αντιθέσει με τον Πλατανιά που πέτυχε την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς με το σουτ του Ολαϊτάν να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος του Γκοτ.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Πόντιοι σε εκείνη τη φάση, το πέτυχαν στο 15΄ οι Κρητικοί όταν μετά από λάθος του Σαμαρά, ο Νίλι με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 26΄ ο Πλατανιάς ζευγάρωσε τα γκολ του αυτή τη φορά με κεφαλιά του Λουκίνα. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ,που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 38΄με το σουτ του Αμαραντίδη να αποκρούεται από τον Γκοτ…

Στο β΄ μέρος ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα με τον Λουκίνα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει δις τον Πολίτη. Από την πλευρά τους οι Πόντιοι προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Γκοτ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Με το πέρας της ώρας ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ των Κρητικών, οι οποίοι κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα το υπέρ τους σκορ.