Η Εθνική συγκεντρώθηκε και πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της προπόνηση με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός, ενώ εκτός έμεινε ο Κάρλος Ζέκα.

Οι διεθνείς βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ “πονοκεφαλιάζει” για την συμμετοχή του μέσου της Κοπεγχάγης, που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Στο γυμναστήριο προπονήθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, χωρίς όμως να έχει κάτι ανησυχητικό.

Από την άλλη το σημερινό πρόγραμμα έκρυβε και μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο νεαρός παίκτης της Πάντερμπορν βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή:  Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παχαλάκη, Μπακάκη, Γιαννούλη, Σιόβα, Τσιμίκα, Κούτρη, Σταφυλίδη, Μαυρία, Χατζηδιάκο, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μπουχάλακη, Βασιλειάδη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Κουλούρη, Μπακασέτα, Παυλίδη, Δώνη, Λημνιό, Φετφατζίδη και Μασούρα.