Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έσπευσαν να εκφράσουν μαζικά, αλλά και έμπρακτα τη στήριξη τους στον Κώστα Σλούκα έπειτα από τον ντόρο που προκλήθηκε για το γεγονός ότι δεν ακούμπησε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε μπήκαν στην Ulker Sports Arena κρατώντας ένα πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο δεν ακούμπησε ο Κώστας Σλούκας…

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ ήταν ο μοναδικός που δεν το άγγιξε κι εν συνεχεία ο Σεμίχ Ερντέν έγραψε στο Twitter «δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»!

Ο ίδιος εξήγησε πως «δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό» ενώ διάφοροι Τούρκοι έκαναν εμετικά σχόλια στα social media με αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή!

Σήμερα, οπαδοί της Φενέρ εκφράζουν μαζικά τη στήριξη τους στον Σλούκα, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του στο Instagram κι ανεβάζοντας μηνύματα όπως «είμαστε πάντα μαζί σου», «ως φίλαθλοι της Φενέρ, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε», «θα σε αγαπάμε για πάντα, μην φύγεις», «ό,τι κι αν έκανες, ξέρουμε ότι είσαι ειλικρινής και ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν θα σταματήσουμε να σε στηρίζουμε»!

Δείτε κάποια από τα χαρακτηριστικά μηνύματα των φίλων της Φενέρ: