Ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Δανίας, καυτηριάζει την παρουσία του Ούφε Μπεκ στον Παναθηναϊκό εξαιτίας των τραυματισμών του και τη χαρακτηρίζει «μεγάλο διάλειμμα».

Ως γνωστόν ο Ούφε Μπεκ έχει ήδη τραυματιστεί πέντε φορές από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου που βλέπουν πως δύσκολα ο ποδοσφαιριστής αυτός θα μπορέσει να προσφέρει στο σύλλογο.

Πάντως, τα νέα για τους τραυματισμούς του έχουν φτάσει και στην πατρίδα του. Σήμερα, μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της Δανίας, η «ekstrabladet.dk», κάνει ξεχωριστό θέμα τους τραυματισμούς του Ούφε Μπεκ και χαρακτηρίζει την έως τώρα παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα ως ένα «μεγάλο διάλειμμα».

Το κείμενο έχει τίτλο «Καθαρός εφιάλτης: Πέντε τραυματισμοί για Δανό ποδοσφαιριστή σε τέσσερις μήνες». Στο κυρίως μέρος γίνεται αναφορά στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Μπεκ στο διάστημα της παραμονής του στη χώρα μας και επιπλέον επισημαίνεται πως αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση αφού υπενθυμίζονται και οι τραυματισμοί που είχε στο παρελθόν.