Τελεσίγραφο από τους παίκτες της ομάδας αναφορικά με τις πληρωμές έλαβε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, την ώρα που πλησιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45).

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης, με τους παίκτες της ομάδας να στέλνουν τελεσίγραφο στη διοίκηση αναφορικά με τις πληρωμές.

Παράλληλα, μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να χρειάζονται άμεσα ενίσχυση, ωστόσο η ΚΑΕ συνεχίζει να μην έχει φορολογική – ασφαλιστική ενημερότητα για να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών, ενώ υπάρχει και η ποινή απαγόρευσης από τη FIBA λόγω της οφειλής στον Κάιλ Ουίλερ.

Το τελευταίο πρόβλημα ακούει στο τελεσίγραφο που έστειλαν οι παίκτες στην διοίκηση αναφορικά με τις πληρωμές και ενώ πλησιάζει η αναμέτρηση με τον Ήφαιστο στην Λήμνο.

Από την πλευρά του ο Τζόρτζε Γκάγκιτς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο κάτι που τόνισαν και τα ΜΜΕ της Σερβίας, με την διοίκηση να του προτείνει να πάρει το 1/3 του ποσού που οφείλεται προς το πρόσωπο του. Αυτό έφερε την αντίδραση της πλευράς του αθλητή, ενώ και ο ατζέντης του Τζέιλεν Μόρις απαιτεί την άμεση πληρωμή του αθλητή αλλά και της προμήθειάς του.

Όλα αυτά, την ώρα που τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης Άρης προβαίνουν σε κινήσεις ώστε να δοθεί μια ουσιαστική… ανάσα στον τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.