Με ανατροπή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Δόξας στη Δράμα με  σκορ 3-1.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τη Δόξα στη Δράμα στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων. Στην ουσία ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Αμπέλ Φερέιρα προκειμένου να «ενεργοποιήσει» παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό όπως ο Βαρέλα και ο Μαουρίσιο, να δώσει χρόνο σε άλλους που δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής τον επιθυμητό ρόλο αλλά και να «μπολιάσει» νέα πρόσωπα στην ομάδα των μεγάλων.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στη Δόξα, η οποία εκμεταλλεύτηκε άψογα την πρώτη της καλή ευκαιρία και με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον νεαρό πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Παπαδόπουλο, για το 1-0. Στην επανάληψη του αγώνα, όμως, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή για το 2-1 με τον ορεξάτο Πέλκα, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα, «σερβίροντας» το δεύτερο για τον Άκπομ. Χρόνο συμμετοχής και για τον Λάζαρο Λάμπρου που είδε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-1 μετά από ασίστ Σαλαμούρα.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης (57′ Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57′ Κρητικός), Αργυρόπουλος (50′ Πλέγας), Οικονόμου ( 68′ Ρούτσης), Περέγιο (57′ Σιώπης), Κόντος (57′ Παπαργυρίου), Αναστασίου (57′ Πινδώνης), Αυλωνίτης (57′ Ρόβας), Παρασκευάς (57′ Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80′ Τάσιος)

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39′ ), Βαρέλα (46′ Ντάικο), Παναγιώτου (55′ Τάχατος), Μαουρίσιο (55′ Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39′ ), Πέλκας (55′ Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά