Ο Χοάν Πεναρόγια στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, στον αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε πως τα λάθη στα τελευταία λεπτά ήταν αυτά που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που αρχίσαμε νωθρά στην άμυνα. Στο ξεκίνημα θέλαμε ο Τοκότο να μαρκάρει τον Λάνγκφορντ. Ο Λάνγκφορντ βρήκε αυτοπεποίθηση στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν καλύτερη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια όμως κάποια λάθη δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία για τη συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια. Ο Λάνγκφορντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να μην του δώσουμε τόση αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του ο Θαντ ΜακΦάντεν είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το παιχνίδι. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε διαδοχικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάναμε κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά και νιώθω ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί αμυντικά σε σχέση με την έναρξη του αγώνα».