Εντείνει τις επαφές του ο Ίλια Ίβιτς για την πώληση του Βασίλη Μπάρκα.

Αποφασισμένος να προχωρήσει και σε πωλήσεις ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο ο σύλλογος έχει μείνει αρκετά πίσω, κόντρα σε όσα ορίζει η διεθνής αγορά του ποδοσφαίρου.

Ο Ίβιτς έχει λάβει την απόφαση να πωληθεί ο Βασίλης Μπάρκας σύμφωνα με τη “Sportime”, καθώς ο διεθνής πορτιέρο συγκεντρώνει όλο το πακέτο για ένα δυνατό deal από πλευράς ΑΕΚ.

Υπάρχουν εξάλλου σημαντικά κλαμπ του εξωτερικού που έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο τερματοφύλακα. Η Μονπελιέ έφτασε το καλοκαίρι να δίνει μέχρι 4,5 εκατ. ευρώ, η Ρόμα το σκέφτηκε στην υπόθεση Πόνσε, ενώ ήδη η Σέλτικ εξετάζει όλες τις παραμέτρους για τον παίκτη. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ομάδες και από τη Γερμανία που “ζαχαρώνουν” τον Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”, φτάνουν στα 7-8 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαντάζει δεδομένο πως θα μπορούσε να γίνει κουβέντα και με λιγότερα χρήματα. Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει, εφόσον προχωρήσει η πώληση του Μπάρκα, να στηριχτούν στον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο του στην ομάδα κι έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενώ από πίσω υπάρχει κι ο Γιώργος Αθανασιάδης.