Με γκολ του Γκιουβέτση σε νεκρό χρόνο η Βουλιαγμένη «χάλασε» το απόλυτο του Ολυμπιακού (13-13) στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τρία τέρματα στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου ωστόσο η ομάδα του Λαιμού στάθηκε όρθια και στέρησε από την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος «αυτοκτόνησαν» αφού είχαν την μπάλα στα χέρια τους 10 δεύτερα πριν το τέλος. Δεν εκδήλωσαν όμως επίθεση με αποτέλεσμα ο Γκιουβέτσης να κλέψει την μπάλα και να βάλει το γκολ σε τετ α τετ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με Βουλιαγμένη να δείχνει πολύ δυνατή στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Λαιμού προηγήθηκε με 8-5 με τον Καλογερόπουλο στην κόντρα μετά από ασίστ του Γκιουβέτση. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 8-7 αλλά ο Μπάσιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε νεκρό χρόνο έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα των νοτίων προαστίων για το 9-7.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Η ομάδα του Πειραιά έκανε την αντεπίθεσή της στο τρίτο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 9-9 με δύο γκολ του Γούνα. Με δύο τέρματα του Γιόκοβιτς η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο 9-11 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ζερδεβάς απέκρουσε πέναλτι με το σκορ στο 9-10.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-12 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γούνα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά των τριών τερμάτων μέχρι το 10-13 και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γενηδουνιά. Σε εκείνο το σημείο η Βουλιαγμένη αντέδρασε και με Καλογερόπουλο και Κουρούβανη μείωσε σε 12-13, τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Όπως είπαμε παραπάνω ο Ολυμπιακός δεν εκδήλωσε την τελευταία επίθεσή του με αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να ισοφαρίσει το ματς, ένα δεύτερο πριν το τέλος.