Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού διάρκειας 40 λεπτών με τη Κ19.

Παρά τις πληροφορίες ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα έπαιρνε μέρος στο φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με την Κ19 κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι που έγινε στο προπονητήριο του Ρέντη το οποίο είχε διάρκεια δύο 40 λεπτά και βρήκε την πρώτη ομάδα να επικρατεί με 3-0.

Ο Μπρούνο με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 4?, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπενζιά έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 26? ο Κατσαβάκης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το 3-0 έκανε ο Μπρούνο στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 38? ο Ντότης απείλησε έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραργύρης έπεσε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε δύσκολα με το πόδι το σουτ του Νικόλη.

Ολυμπιακός: Αλέν (41? Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης (41? Αλέν), Τσάβος, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Βοΐλης.

Έπαιξαν και οι: Πάστρας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σαπουντζής, Σταμούλης, Αρσενίδης, Ντουμάνης.