Το δικό του σχόλιο για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις.

«Ήταν μια απλά μια νίκη και το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Επανήλθε λιγάκι ο ενθουσιασμός στην ομάδα. Είχαμε διάρκεια, βοήθησαν όσοι έπαιξαν, είχαμε δώδεκα παίκτες που έδωσαν το 100%, ο ρυθμός μας δεν σταμάτησε καθόλου και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Φάνηκε ότι ο Ρότσεστι και ο Ριντ ήταν πολύ καλύτεροι και έχουν να δώσουν περισσότερα.

Κάναμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων και είχαμε ένα φιλικό. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γινόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, έχουμε κάνει άσχημες ήττες και αυτή η νίκη πρέπει να αποτελέσει οδηγό, τίποτε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το γεγονός ότι έφτασε τους 3.000 πόντους στην Ευρωλίγκα, απέφυγε να το σχολιάσει, τονίζοντας ότι προτεραιότητα έχουν οι επιδόσεις της ομάδας:

«Ξέρετε πως δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά. Το ήξερα… Να μας έχει ο Θεός καλά, μακάρι να είμαστε εδώ υγιείς και να παίζουμε όσο μπορούμε. Κι όταν δεν μπορούμε πια, να πάμε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας. Αν μου έλεγαν πως θα είμαι πίσω από δύο θρύλους στο σκοράρισμα, θα τους έλεγα τρελούς. Όμως θα το αντάλλαζα για να κάνουμε μια καλή χρονιά».