Ευχαριστημένος με τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και όχι τόσο με την εμφάνιση του Λαυρίου, ήταν ο Χρήστος Σερέλης.

Σημαντική χαρακτήρισε ο Χρήστος Σερέλης τη νίκη του Λαυρίου κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς όπως είπε η ομάδα του δεν έκανε τόσο καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πολύ σημαντική επίσης γιατί ξέραμε ότι ο Πανιώνιος αυτό το παιχνίδι θα το είχε σημαδέψει μετά την πολύ μεγάλη νίκη που έκανε στον Ηρακλή, με πολύ έμπειρα παιδιά. Το σημαντικό επίσης είναι ότι το σκορ, το οποίο θέλαμε να το ανοίξουμε λίγο περισσότερο, παρόλο που πήγε κοντά στους 70 πόντους, πάλι νικήσαμε. Δεν νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά η νίκη μετράει αυτή τη στιγμή. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε πολλά παιδιά στην ομάδα που έχουν ψιλοτραυματισμούς ή δεν παίζουν όπως ο Λούντζης, όπως ο Λεγκίκας, που δεν μπορούσε να παίξει σήμερα αν και ήταν στη 12άδα, ο Ερμείδης και ο Πασκάλ, το παιδί που κόψαμε τελευταία στιγμή από την ομάδα κι έχει μια πολύ καλή αντιμετώπιση και συμπεριφορά.

Νομίζω ότι το βασικό συστατικό για την καλή πορεία είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά πραγματικά είμαστε και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο και γι’ αυτό έχουμε φέρει τις επιτυχίες. Όμως, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι όπως βλέπουμε από τα αποτελέσματα, παρότι είναι πολύ νωρίς, όλες οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή, πετυχαίνουν πολύ μεγάλες νίκες. Κι εμείς κι ο Πανιώνιος και το Ρέθυμνο και η Λάρισα που νίκησε στη Ρόδο. Οπότε, το όριο που βάζουμε συνήθως, οι 7-8 νίκες για την παραμονή, θα μεγαλώσει. Το έχω πει εδώ και τρεις αγωνιστικές, ότι μάλλον έτσι θα γίνει και τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Μιλάμε για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τις ομάδες που θέλουν να πετύχουν την παραμονή τους, τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Για τις πέντε νίκες του Λαυρίου κι αν αλλάζουν τους στόχους: «Όχι, δεν αλλάζουν καθόλου. Το είπα και πριν το πιστεύω απόλυτα. Το Λαύριο, όλες οι ομάδες που τυχαίνει να έχουν μια καλή πορεία στην αρχή, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες, μπορούν να νικήσουν όλες τις ομάδες. Εμείς οι πιο χαμηλού επιπέδου ομάδες κερδίζουμε τις πιο μεγάλες, δεν νομίζω ότι το Ρέθυμνο είναι καλύτερη ομάδα από τον Προμηθέα, αλλά εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο Προμηθέας παίζει πολύ δυνατά παιχνίδια και γι’ αυτό η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο και ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να κερδίζουν παντού. Άρα το ότι νικήσαμε σήμερα εμείς, δεν σημαίνει ότι στο δεύτερο γύρο όλες οι νίκες που έχουμε κάνει, θα τις ντουμπλάρουμε, για να συζητάμε για κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι η σωτηρία θα είναι πάνω από τις οκτώ νίκες, φυσικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, οι πέντε νίκες είναι ένα τεράστιο νούμερο και με το πρόγραμμα που είχαμε, με τρεις εκτός έδρας, είναι πολύ σημαντική επιτυχία των παιδιών».