Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Super League 2, καθώς επιβλήθηκε με το τελικό 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο του «διπλό» και πάλι στα Περιβόλια αυτή τη φορά κόντρα στον Πλατανιά πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League2. Σ΄ένα πρώτο μέρος δίχως τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν αυτή που είχε την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 16΄ με την κεφαλιά του Λουκίνα την οποία και μπλόκαρε εύκολα και εν συνεχεία στο 45΄, όταν η εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Χουάντερσον. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Γκοτ, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός, ο οποίος μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 60΄ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Μαρκόφσκι. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ το σουτ του Μπεντινέλι αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Γκοτ. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Γιάννη Τάτση προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει.

Από την πλευρά της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έψαξε το 0-2, το οποίο θα της έδινε προβάδισμα ασφαλείας. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 75΄, η εκτέλεση φάουλ όμως του Βιτλή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Γκοτ. Με το πέρας της ώρας ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη, η οποία ήταν ευνοϊκή για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, το οποίο και κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.