Ο Ντόμινικ Τιμ επιβλήθηκε του κάτοχου του τροπαίου, Σάσα Ζβέρεφ και έτσι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον αυριανό τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο!

Παρότι είναι άρρωστος τις τελευταίες μέρες, ο 25χρονος Αυστριακός (Νο.5) λύγισε με 7-5, 6-3 σε 93 λεπτά τον κάτοχο του τίτλου Σάσα Ζβέρεφ (Νο.7) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ήταν άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για τον Ντόμι, που στο round robin είχε νικήσει τόσο τον Ρότζερ Φέντερερ, όσο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Δύο μπρέικ ήταν αρκετά για τον φιναλίστ του Roland Garros, που κατάφερε να βρει απαντήσεις στο πανίσχυρο σερβίς του 22χρονου Γερμανού.

Θα συναντήσει, λοιπόν, για άλλη μια φορά τον Στέφανο, κόντρα στον οποίο έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες.

Τον «υπέταξε», μάλιστα, και πριν λίγες εβδομάδες στον τελικό του Πεκίνου, επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-1.

«Είμαστε και οι δύο επιθετικοί και εκείνος έχει έναν ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού», είπε on court ο Τιμ για την αναμέτρησή του με τον Στέφανο. Τόνισε, μάλιστα, ότι νιώθει πολύ καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι ένας τελικός ανάμεσα σε παίκτες που χτυπούν το backhand με το ένα χέρι και ανεξάρτητα από την τελική έκβαση θα έχουμε νέο πρωταθλητή!

Το μεγάλο ματς θα αρχίσει στις 20.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.