ΟμπράντοβιτςΟ Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε για την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Τόφας ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική… κρίση που περνά η ομάδα του.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα και η φημολογία… δίνει και παίρνει ακόμη και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μετά τη νίκη επί της Τόφας για το πρωτάθλημα, ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς δήλωσε:

«Μετά το κακό ματς που είχαμε στην Μόσχα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας μου σήμερα. Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το πώς θα παίζουμε από εδώ και στο εξής. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη και το πώς έπαιξαν.

Ξέρω ότι είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Όλοι μας το καταλαβαίνουμε. Θα το επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς η στάση του κόσμους. Τα σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στη ζωή, αλλά πρέπει να μένουμε όλοι ενωμένοι για να προοδεύουμε.

Σήμερα θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Ήταν εδώ σήμερα, μαζί με πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μας στήριξαν σε μία πολύ δύσκολη στιγμή».