Το Περιστέρι στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ και ο Σκούτσι Σμιθ μίλησε για αυτό, ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο “όπλο” της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Άλλη μια σημαντική νίκη, επί του ΠΑΟΚ, αλλά με χαλάρωση στα τελευταία λεπτά που περιόρισε την τελική διαφορά…

Πράγματι, ήταν μια καλή νίκη, απλά χαλαρώσαμε στο τέλος, μόλις πήραμε την διαφορά των 24 πόντων, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βγάλει περισσότερη ενέργεια και να καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας την τελική διαφορά.

Ως τώρα στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Basketball Champions League, το Περιστέρι winmasters μετράει 10 νίκες και μόλις 3 ήττες. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πάρα πολλά, γιατί παίζουμε σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Βλέπουμε ομάδες να χάνουν παιχνίδια, εμείς, για παράδειγμα, χάσαμε τρία στην σειρά και ήταν πολύ σημαντικό που αντεπεξήλθαμε, επιστρέφοντας στις νίκες.

Ποιο είναι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας;

Ότι όλοι μένουμε ενωμένοι. Υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και παίζουμε σκληρά για τον συμπαίκτη μας! Έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Επόμενος αντίπαλος η Μπάμπεργκ, για το BCL. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσουμε τον Πάρις Λι και να είμαστε σε καλή βραδιά στην επίθεση, προκειμένου να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, για να βγούμε νικητές.

Δεν θα είστε μόνοι σας σ’ αυτό το ματς, θα έχετε και τον κόσμο στο πλευρό σας…

Είναι πολύ σημαντικό που θα είναι οι φίλαθλοι μας εκεί! Θα μας κάνουν να αισθανθούμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας και θα μας δώσουν ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας.