Δύσκολες αποστολές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του BCL για ΠΑΟΚ και Περιστέρι, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να υποδέχεται την Σαραγόσα (19:00, ΕΡΤ) και το σύνολο του Ηλία Ζούρου να αντιμετωπίζει στην Γερμανία την Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ).

Η έκτη αγωνιστική του Basketball Champions League περιλαμβάνει δύσκολα ματς για τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

Στο πρώτο ματς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να… βαδίσει στα χνάρια της νίκης επί της Μπρίντιζι (95-91), όμως γνωρίζει πως θα χρειαστεί νέα υπέρβαση απέναντι στη Σαραγόσα (19:00, ΕΡΤ), η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να την κρατήσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά το γνωρίζουν, δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε ποτέ. Τα υπόλοιπα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, και προσπαθούμε μέσω των προπονήσεων να παίρναμε μικρά πράγματα ώστε αυτά στο μέλλον να λειτουργήσουν σωστά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, εμείς πρέπει να ανακάμψουμε λόγω του κακού ξεκινήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαραλαμπίδης, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σκοπό να παρατήσουν την διοργάνωση.

Λίγο αργότερα, στις 21:00 (ΕΡΤ), το Περιστέρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπάμπεργκ στην Γερμανία και θα παλέψει για το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, μετά τη νίκη επί της Μόρναρ Μπαρ (73-65). Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (3-2).