Εθνικές… τέλος για το έτος 2019, με τα προκριματικά του Euro 2020 να ολοκληρώνονται χθες. Το ενδιαφέρον στρέφεται εκ νέου στα εγχώρια και, παρότι η αγωνιστική δράση είναι σήμερα ελάχιστη, η στήλη θα επικεντρωθεί σε μία αναμέτρηση από το Κύπελλο Αγγλίας.

Λίνκολν και Ίπσουιτς έμειναν στο 1-1 στις 9 του μήνα κι έτσι σήμερα τίθενται αντιμέτωπες εκ νέου, αυτή φορά στην έδρα των «ιμπς». Οι φιλοξενούμενοι έχουν ρίξει το βάρος στην άμεση επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ και αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές στο «Σίνσιλ Μπανκ», με τους γηπεδούχους από τη μεριά τους να έχουν έτσι την ευκαιρία για την πρόκριση στον 2ο γύρο του FA Cup.

Η Λίνκολν έχει παρουσιαστεί πολύ σοβαρή στα τελευταία εντός έδρας ματς της (2-1-0 με γκολ 5-0), ενώ την τελευταία φορά που είχε υποδεχθεί την συγκεκριμένη ομάδα, το 2017, είχε επικρατήσει με 1-0, ξανά σε επαναληπτικό Κυπέλλου (3ος γύρος, 2-2 ο πρώτος αγώνας). Τότε ήταν που, ούσα ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ, είχε γράψει ιστορία φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά (0-5 από την Άρσεναλ)!

Δεν προβλέπεται να δώσει μεγάλη σημασία στο ματς η Ίπσουιτς, η Λίνκολν έχει την ευκαιρία για την πρόκριση, έχοντας την πορεία του ’17 ως οδηγό! Θα ρισκάρουμε με τον άσο στο 2.40 από Goalbet.

MONO

21:45 ΛΙΝΚΟΛΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1 (2.40, Goalbet)