Έμμεση απάντηση στον Ολυμπιακό από τον εκπρόσωπο της FIFA στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, που εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή.

Ό,τι συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν τα μισά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είχαν αντιδράσει στην παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λόγω των όσων έγιναν με τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, το ίδιο συνέβη και τώρα που αντιδρά ο Ολυμπιακός και ζητεί την αποπομπή του.

Και στην μία, αλλά και στην άλλη περίπτωση, η FIFA, που είναι εκείνη η οποία έχει επιλέξει τους Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ για την ΚΕΔ, εξέφρασε την πλήρη και απόλυτη στήριξή της στα εν λόγω πρόσωπα.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης (21/11) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της διεθνούς συνομοσπονδίας Νίκολα Λούκα που συμμετέχει στη συνεδρίαση, είπε χωρίς περιστροφές πως η ΚΕΔ και ο επικεφαλής της, Βίτορ Μέλο Περέιρα, απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης από πλευράς FIFA.

Αυτό, αποτελεί και μια έμμεση απάντηση στον Ολυμπιακό, που με επιστολές του προς τις διεθνείς συνομοσπονδίες και τον υφυπουργό Αθλητισμού, επιδιώκει την αλλαγή του καθεστώτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.