Τελικά η Λίνκολν δεν κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2017, με αποτέλεσμα μάλιστα δεχθεί γκολ-μαχαιριά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από την Ίπσουιτς και να μείνει εκτός Κυπέλλου. Εκ νέου με μία επιλογή σήμερα, αυτή τη φορά από το Βέλγιο…

Αντβέρπ και Γάνδη… χρωστάνε ένα ματς και θα τεθούν απόψε αντιμέτωπες στην Αμβέρσα, έχοντας διαφορά 4 βαθμών. Οι γηπεδούχοι είναι 6οι και έχουν την ευκαιρία να ανέβουν 3οι σε περίπτωση νίκης, ενώ η αντίπαλός τους είναι 2η και στοχεύει στη μείωση της διαφοράς από την κορυφή στο -2.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας (5-1-0 με γκολ 16-6), καθώς και τον πρώτο σκόρερ (Μποκανί, 11 γκολ), την ώρα που αυτή του Τζες Τόρουπ παρουσιάζεται προβληματική μακριά από το γήπεδό της (1-4-2). Τον πρώτο λόγο η Αντβέρπ, ωστόσο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν δείξει μέχρι τώρα τεράστια συνέπεια σε ματς… ροντέο (έξι σερί G/G & over 2,5 η πρώτη, 4 στα τελευταία 6 η δεύτερη) μας οδηγεί στο combo αμφιτέρματος με over 2,5. Απόδοση στο 1.85 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

21:30 ΑΝΤΒΕΡΠ-ΓΑΝΔΗ G/G & OVER 2,5 (1.85, Goalbet)