Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς στην σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, όπου ο Ματιέ Βαλμπουενά γυμνάστηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ανεβάζοντας ρυθμούς. Ξανά ατομικό πρόγραμμα για τον Γκιγέρμε.

Με την προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ματς της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε και πάλι τον Ματιέ Βαλμπουενά να γυμνάζεται χωρίς πρόβλημα με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας σιγά σιγά και αυτός ρυθμούς μαζί με τους «ερυθρόλευκους». Στο ματς με τους «κυανέρυθρους» πάντως λογικά δεν θα αγωνιστεί, αφού ακολουθούν Τότεναμ και ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος θέλει να τον προφυλάξει για αυτά τα δύο πιο δύσκολα ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Γκιγιέρμε συνέχισε για ακόμη μια μέρα με ατομικό πρόγραμμα και φυσικά δεν θα αγωνιστεί επίσης το Σάββατο. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί από τον Μαρτίνς και η αποστολή.