O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν δείχνει να έχει πάρει με καλό μάτι την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Premier League και εξέφρασε την γνώμη του μέσα από τις δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ στάθηκε στην αποχώρηση του Ποκετίνο, ενώ μίλησε για το επικοινωνιακό κομμάτι του Πορτογάλου προπονητή της Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις φήμες περί Ποκετίνο: «Όχι, οι φήμες δεν με ενοχλούν καθόλου. Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που σου αρέσει, δεν δίνεις σημασία τι συμβαίνει γύρω από αυτή.Πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, να μιλάμε συνεχώς με τους ιδιοκτήτες για το πώς θα πηγαίνουμε μπροστά και αυτό δεν αλλάζει αν οι άλλες ομάδες αλλάξουν προπονητές».

Για την απόλυση Ποκετίνο: «Είναι πάντα λυπηρό όταν ένας συνάδελφός σου, ένας καλός άνθρωπος, χάνει την εργασία του πριν τα Χριστούγεννα».

Για την επιστροφή Μουρίνιο:  «Είναι σίγουρα καλό να έχουμε πίσω τον Ζοσέ, ειδικά για εσάς τους δημοσιογράφους, ίσως και για μένα, επειδή μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε για οτιδήποτε»