Λευκή ισοπαλία στην Άρτα ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τα Χανιά, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Καραϊσκάκης και Χανιά σ΄ ένα ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που μπήκε πιο δραστήρια στο ματς και σε δύο περιπτώσεις άγγιξε το γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 7΄με την κεφαλιά του Κυβελίδη να αποκρούεται από τον Κουτζαβασίλη και εν συνεχεία στο 12΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μέτσε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των Χανιωτών. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο. Όλα αυτά μέχρι το 42΄, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, με τον Κουσκουνά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση…

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση, προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι στο 73΄ με τον Κυβελίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη, τον τελευταίο όμως να τον νικά και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του και στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Κουσκουνά να μην εκμεταλλεύεται στο έπακρο το λάθος του Βλάχου για να κάνει το 0-1.

Στο 88΄ οι Ηπειρώτες είχαν μία ακόμα καλή φάση για το 1-0, η προσπάθεια όμως του Μασούρα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Κουτζαβασίλη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια το στείρο 0-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.