Ο Άρης υποδέχεται το Περιστέρι στο «Nick Galis Hall» (17:00) με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να μην έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση συνεχίζεται η 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο ουραγός Άρης θέλει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και υποδέχεται το Περιστέρι, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 6-1, με το πέρας 7 αγωνιστικών.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Στην προσπάθειά της αυτή θα έχει και τον Τοαρλίν Φιτζπάτρικ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να φωνάξει παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των δυτικών προαστίων έρχεται από μια μεγάλη… μάχη κόντρα στην Μπάμπεργκ, στην Γερμανία. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ήταν άκρως ανταγωνιστική, παρά την ήττα της και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Αγωνιστικά ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στόχος της ομάδας των δυτικών προαστίων είναι να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα.