Δηλώσεις έκανε ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος εξήγησε πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αγωνιστικά, ενώ πήρε θέση για ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
Αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σερβίας ανέφερε:

«Ήμουν σε θέση να αναλάβω τη δουλειά στα μέσα της σεζόν. Ήμουν στην ΑΕΚ και στη συνέχεια κερδίσαμε το Τσάμπιονσ Λιγκ. Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να αναφέρει πως η ομάδα δεν είναι δική του, όσο κι αν αυτό αποτελεί άλλοθι. Πρέπει να αναλύσω κάθε παίκτη και παιχνίδι. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά από την εμπειρία που έχω αποκτήσει θα καταλάβω σύντομα. Όλα είναι μια διαδικασία και τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Σχετικά με τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: «Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Είδα τα παιχνίδια του Αστέρα και άλλων ομάδων της Euroleague. Με ενοχλεί να κριτικάρω ήττες. Ακόμα και οι πιο ταλαντούχες ομάδες μπορούν να χάσουν. Είναι απίθανο να κρατήσεις την ίδια φόρμα για 90 παιχνίδια. Τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και κάποια μπορούν να προβλεφτούν. Το παιχνίδι χτίζεται από την άμυνα και οι ήττες θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως μαθήματα».

΄Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο μεταγραφικών κινήσεων, λέγοντας: «Είχαμε πολλές αναλύσεις με το κλαμπ και πραγματικά εξεπλάγην με την υψηλή οργάνωση. Όλοι χρειάζονται μια ευκαιρία. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολλούς παίκτες και πάντα μπορούν να βοηθήσουν οι νεότεροι. Θα προσπαθήσουμε να προπονήσουμε τους πάντες. Εάν είναι υγιείς δεν θα βιαστούμε για ενίσχυση. Στην ΑΕΚ δεν έκανα αμέσως αλλαγές. Περίμενα ένα μήνα και τότε κάναμε τρεις αλλαγές και μετά κερδίσαμε το Champions League».