Η άφαντη για 70 αγωνιστικά λεπτά Γιουνάιτεντ (2-0), ενεργοποιήθηκε δια μαγείας στο τελευταίο 20λεπτο απέναντι στην Σέφιλντ που μάλιστα, δεν είχε δεχθεί γκολ φέτος στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων, έφτασε μια ανάσα από επική ανατροπή, όμως οι «λεπίδες» έσωσαν το βαθμό στο 92′ (3-3).

Από την πλήρη αδράνεια και την «αρρωστημένη» εικόνα των τελευταίων χρόνων σε μια ανατροπή από τα παλιά. Κι από εκεί, στην απότομη προσγείωση του να δέχεσαι γκολ ισοφάρισης στο 90+2′. Αυτή ήταν η εξέλιξη των συναισθημάτων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δίχασε με το ναδίρ των 70 λεπτών και το ζενίθ της που έφερε τρία μαζεμένα γκολ στο τέλος για να υπογράψει την ανατροπή της χρονιάς, όμως στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη, με την Σέφιλντ να παίρνει τον βαθμό που πιθανότατα άξιζε, σε ένα χορταστικό 3-3 από κάθε άποψη.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μουρ, Μπάσαμ (83′ Ρόμπινσον), Τζαγκέλκα, Ο’ Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (78′ Σαρπ), Μούσετ (68′ ΜακΜπέρνι).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Τζόουνς (46′ Λίνγκαρντ), Μαγκουάιρ, Ουίλιαμς, Φρεντ, Περέιρα (73′ Γκρίνγουντ), Τζέιμς, Μαρσιάλ (85′ Τουανζέμπε), Ράσφορντ