Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Βόλος για την 11η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας ένα πρόσφατο παρελθόν, ικανό να τον βοηθήσει να διεκδικήσει θέση στην εξάδα.

Ο νεοφώτιστος Βόλος έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και δημιούργησε προσδοκίες ότι μπορεί να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου του 2010-2011.

Και οι δύο ομάδες μετά από δέκα παιχνίδια απέχουν από την έκτη θέση. Ο μεν Αστέρας έχει ένα ακόμα μέτριο ξεκίνημα, ο δε Βόλος δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Ο Αστέρας έκανε τις δύο νίκες στα τέλη του Οκτώβρη και ανάσανε, ενώ προέρχεται από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, όπου πήρε ένα βαθμό, αλλά πάλεψε. Έχει μια ήττα στα τέσσερα τελευταία, ενώ είχε πέντε ήττες στα έξι πρώτα.

Ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό, για να βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών. Είναι πλέον η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία. Εκτός έδρας μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα έχει χάσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Ο Βόλος έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 20 γκολ, κυρίως γιατί δέχτηκε πέντε από τον Ολυμπιακό και τρεις φορές από τρία γκολ.

Παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχασε ούτε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε από τη Νίκη Βόλου, όταν τους αντιμετώπισε στη Super League.

Μάλιστα δεν έχει χάσει συνολικά σε οκτώ αγώνες για όλες τις διοργανώσεις με ομάδες του Βόλου.