Ο Γιώργος Βόβορας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκέντρωση που εμφάνισαν οι παίκτες του, ενώ μίλησε για το χτίσιμο του Παναθηναϊκού μέρα με την μέρα.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε ματς. Είχαμε πολλούς παίκτες με καλά ποσοστά, ο Φριντέτ ας πούμε ήταν καταπληκτικός , και ήρθε αυτή η νίκη με τόσο μεγάλο σκορ».

Για την ένταση παρά την μεγάλη διαφορά: «Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ που μας το επιτρέπει αυτό και είχαμε πει με τα παιδιά ότι θέλαμε να έχουμε την ίδια ένταση σε όλο το ματς χωρίς χαλάρωση. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και όταν οι μέρες μεταξύ των αγώνων είναι τόσο λίγες, γίνονται αντίστοιχα και λιγότερες προπονήσεις οπότε πρέπει αυτά τα ματς να τα χρησιμοποιείς για να εφαρμόσεις πράγματα».

Για την ομάδα που θα πάρει στα χέρια του ο Πιτίνο: «Ο κοουτς Πιτινο θέλει μία ομάδα που να χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια της, να κάνει deflection, να τρέχει στον αιφνιδιασμό και γενικά δίνει βάρος στο physical game. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και είναι σε καλό δρόμο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι».