Ο Μαξ Τέιλορ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση με την Αστάνα, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν 18 χρονών.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Μαξ Τέιλορ διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις… Μόλις ένα χρόνο μετά μιλάει για το γεγονός αυτό.

«Στην αρχή σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά φτάνει μια στιγμή που όταν κλείνει η πόρτα και είσαι μόνος σου, σκέφτεσαι πραγματικά ότι υπάρχει φόβος για τη ζωή σου…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη νύχτα μετά την πρώτου του χημειοθεραπεία: «Είναι αυτό το σύνδρομο που μοιάζει με ίωση… Είσαι ξύπνιος, τρέμεις ολόκληρος, ιδρώνεις τελείως αλλά ταυτόχρονα απλά κρυώνεις πολύ. Αρχίζει η αρρώστια από εκείνο το σημείο…»

Μόλις ένα χρόνο μετά ο Τέιλορ έχει ξεπεράσει τον καρκίνο και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με την Αστάνα.

«Δεν θέλω να με θυμούνται απλά επειδή είχα καρκίνο. Είναι ένα κομμάτι μου, το πέρασα, αλλά δεν με προσδιορίζει ως άτομο αυτό».