Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βαλένθια (19:30) στο ΣΕΦ και θα ψάξει τη νίκη στο πολύ σημαντικό ματς της 5ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν τη Βαλένθια (19:30, CosmoteSport4) και θα ψάξουν τη νίκη αλλά και την… κάλυψη της ήττας με 77-66 στην Ισπανία. Αν όλα εξελιχθούν όπως θέλουν στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά θα φτάσει στη κορυφή του Group G του Eurocup.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης ανέφερε για το ματς: «Η πρώτη μας αναμέτρηση στην Ισπανία με την Valencia δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Βέβαια από εκείνο το παιχνίδι, έως και τώρα, έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ, έχουμε αποκτήσει την χημεία μας και είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που γίνεται. Απέναντι στην Valencia την Τετάρτη πρέπει να προσέξουμε τον έλεγχο του ρυθμού, την άμυνά μας κοντά στην ρακέτα και από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε και τη νίκη αλλά και την διαφορά την οποία χρειαζόμαστε για την συνέχειά μας στο Eurocup. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει στο ΣΕΦ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε για τα θετικό αποτέλεσμα».