Ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς και της Εθνικής Καναδά, Νικ Νερς, έκανε το σχόλιό του σχετικά με την κλήρωση για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι Καναδοί θα αναλάβουν τη διεξαγωγή ενός εκ των Προολυμπιακών τουρνουά και, όπως προέκυψε από την χθεσινή (27/11) κλήρωση, θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων την Ελλάδα στον όμιλό τους, στην Βικτόρια. Το έργο της Εθνικής μας θα είναι δύσκολο για πρόκριση στο Τόκιο, αλλά και οι Καναδοί γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν και για εκείνους.

Ο προπονητής της ομάδας και πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ράπτορς, Νικ Νερς, ανέφερε: «Νομίζω πως θα δούμε έναν ανταγωνιστικό όμιλο. Υπάρχουν μόνο λίγες ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι περισσότερες πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση εκεί κι αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένας τεράστιος στόχος, που θέλουμε να επιτύχουμε. Θα πρέπει να προσπεράσουμε πολύ καλές ομάδες».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το γεγονός πως αρκετοί top παίκτες (Τζαμάλ Μάρει, Αρ Τζέι Μπάρετ, Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ) έθεσαν ήδη εαυτούς στη διάθεσή του: «Με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτό. Θα δούμε σπουδαίο τουρνουά», αποκρίθηκε