Ο Δημήτρης Κουρμπέλης άνοιξε το… χορό των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, όμως κάποιες υποθέσεις αναμένεται να δυσκολέψουν τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο πρώτος που είχε αίσιο τέλος η υπόθεσή του στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί με τους Χρήστο Δώνη και Κώστα Αποστολάκη, οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος γνωρίζει τα δεδομένα που υπάρχουν για εκείνον, αλλά αν προκύψει μία πρόταση από το εξωτερικό θα την εξετάσει με προσοχή.

Πιο δύσκολες είναι οι υποθέσεις του Ινσούα και του Γιόχανσον. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ φαίνεται πως αξιώνει σημαντική αύξηση των αποδοχών του, οι οποίες αυτή τη στιγμή ανέρχονται στις 280.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Σουηδό άσο, δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ψάξει από τώρα για άλλο δεξί μπακ, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι.