Η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Γιώργο Παράσχο να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος και πλέον δεν αποκλείεται, ο 67χρονος τεχνικός να καθίσει για τρίτη φορά στον Ακριτικό πάγκο.

Στο ματς με τον Ατρόμητο είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην Ξάνθη και εύλογα το ζήτημα προπονητή περνά σε δεύτερη μοίρα. Ομως την ίδια στιγμή αυτό δεν «μεταφράζεται» πως δεν υπάρχουν ζυμώσεις. Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο γεγονός πως το βάρος για αντί-Ραμίρεθ έχει πέσει στην εγχώρια αγορά.

Εσχάτως η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη ατόνησε και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως στην κορυφή της λίστας της ομάδας υπάρχει ένα όνομα που επίσης «ακούγονταν», αλλά απλά ως πιθανός υποψήφιος. Εκείνο του Γιώργου Παράσχου. Πλέον θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Ο 67χρονος κόουτς προβάρει πια ως το Νο1 φαβορί να αναλάβει την ομάδα, κάτι που αν τελικά γίνει πραγματικότητα θα συμβεί για 3η φορά, αφού στην Ξάνθη ήταν ξανά τις σεζόν 2008/09, 2010/11. Κάτι οριστικό δεν υπάρχει, αλλά αν θέλετε να βάλουμε πιθανότητες, κατά μία πηγή ξεπερνούν το 80%.