Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στα Χανιά, με τον Απόλλωνα Λάρισας να φέρνει τα πάνω–κάτω και να φεύγει από την Κρήτη με το τρίποντο της νίκης. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα το ματς, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε δύο περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο 1-0, χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 22΄ με τον Κουσκουνά να πλασάρει άουτ από καλή θέση και εν συνεχεία στο 28΄, με το πλασέ του Κάσσου να αποκρούεται από τον Γκέκα. Στο 36΄ οι Κρητικοί είχαν ακόμα μία ευκαιρία για γκολ με την κεφαλιά του Μουμίν να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Θεσσαλών. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις τρεις αυτές φάσεις οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στις καθυστερήσεις, με το πλασέ του Κάσσου στο 46΄ να καταλήγει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0…

Στην επανάληψη τα Χανιά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας το γκολ, το οποίο θα τους έδινε διαφορά ασφαλείας δύο τερμάτων στο σκορ. Αυτό θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στην φάση του 74΄, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε ο Τζιώρας αποκρούστηκε από τον Γκέκα. Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Αριάν Μπελά, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 86΄ με το σουτ του Λίταινα.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Τασιούλης στο 92΄ με σουτ έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους Κρητικούς να παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους σ΄αντίθεση με την ομάδα της Φιλιππούπολης που πέτυχε την πρώτη της νίκη μακριά από αυτή.