Το δικό του στίγμα των σκέψεων έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μια μικρή… γεύση από τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα στην κάμερα του PAOK TV έδωσαν οι «ασπρόμαυροι» λίγο πριν το pregame show που ξεκινάει στις 19.00.

Ο 40χρονος τεχνικός μίλησε για το περιβόητο ντέρμπι κορυφής και ξεκαθάρισε πως στις τάξεις του Δικεφάλου θέλουν να κρατήσουν φέτος τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Έχω την επιθυμία και την θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλάνε για αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ μαζί με την ομάδα μου στην ευχάριστη θέση να το ζήσω. Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν, αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου».

Όσο για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει; «Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος και σημασία για τους πολλούς, αλλά για εμάς η επιθυμία και ο στόχος μας είναι ίδιο ανεξάρτητα που παίζουμε ή με ποιον, θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».