Στο θέμα που προέκυψε με την Εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως ήταν λάθος επιλογή η δημοσίευσή της, ωστόσο ελπίζει πως θα βρεθεί κάποια λύση.

Ο «Πριντ» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν μία βελτιωμένη εικόνα το τελευταίο διάστημα, ενώ ανέφερε πως κακώς δημοσιοποιήθηκε η επιστολή εκείνου και των συμπαικτών του προς την ΕΟΚ, καθώς εξέφραζε προσωπικές απόψεις, ευελπιστώντας παράλληλα να βρεθεί η λύση και να είναι σε θέση βοηθήσει την Εθνική.

«Κακώς βγήκε αυτό που βγήκε, γιατί ήταν μια προσωπική επιστολή των παικτών μέσω της ομάδας, με την οποία εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια πράγματα. Κανείς δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική. Προσωπικά είναι τιμή μου να παίζω στην Εθνική και μακάρι να αγωνιστώ ξανά. Απλά έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις που είναι λίγο δύσκολες.

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ λίγο για να εκβιάσω. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το ‘παρών’ στην Εθνική όλοι. Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις παλαιότερα με κάποιες δηλώσεις του προέδρου, με έναν μύθο, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Βρεθήκαμε με τον κόουτς Πιτίνο τον οποίο εκτιμάμε. Μακάρι να βρεθεί λύση και να δώσουμε το «παρών»» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης σε σχετική ερώτηση για την επιστολή των «ερυθρόλευκων» που δημοσιεύτηκε από τον ΕΟΚ.

Αναφορικά με τη νίκη επί τη Αρμάνι, ο «Πριντ» είπε: «Θεωρώ πως είμαστε βελτιωμένοι, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και δεν ξέρω πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτό, αλλά είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στην Ευρωλίγκα η χημεία μετρά περισσότερο, ακόμη και από μεταγραφές. Με τις δύο προσθήκες που έγιναν έχουν μοιραστεί καλύτερα οι ρόλοι στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».