Ταμείο κατά το ήμισυ πήγαμε χθες, καθώς επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη για άσο με πολλά γκολ στο ματς της Τότεναμ με τη Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με αυτή του αμφιτέρματος στη Γένοβα. Ημέρα ντέρμπι σήμερα, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ισπανία, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ λοιπόν, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ και να ανταμώνουν για πρώτη φορά φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν λιγότερες ημέρες ξεκούρασης, καθώς την Τρίτη έπαιζαν με την Τότεναμ στο Λονδίνο, την ώρα που οι νταμπλούχοι έχουν εστιάσει στο αποψινό ματς από νωρίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν όσο τίποτα να σπάσουν το αήττητο της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ματς για… τριπλή, καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με το σύνολο τερμάτων. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, προβλέπεται γύρω στα 2-3 γκολ. Στο 1.95 η απόδοση από Goalbet.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη εις βάρος των Καταλανών μετά από 3,5 χρόνια! Αμφότερες έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τώρα, με τους «ροχιμπλάνκος» να… φέρνουν πολλές ισοπαλίες (6-7-1) και τους «μπλαουγκράνα» να είναι κάκιστοι εκτός έδρας (3-1-3). Μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να πανηγυρίσει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, θα ρισκάρουμε με 1 DNB στο 1.90.

ΜΟΝΟ

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ (1.95)

ΜΟΝΟ

22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 DNB (1.90)