Με γκολ του Μάρο Γιόκοβιτς στα 31” πριν από το τέλος ο Ολυμπιακός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Βαρκελώνη και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, διατηρώντας συγχρόνως το αήττητο!

Με φανταστική απόδοση στο 4ο οχτάλεπτο ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την… κόλαση και πήρε βαθμό από την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη η οποία τον διατηρεί μόνο πρώτο στην βαθμολογία του Α’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός αν και έχανε με 10-7 στις αρχές του οχταλέπτου πήρε ισοπαλία (11-11) απέναντι στην Μπαρτσελονέτα στην αναμέτρηση της 6ης ημέρας και έφτασε τους 16 βαθμούς, με τη Γιουγκ να είναι στους 15 και την Μπαρτσελονέτα στους 13. Η Ζόλνοκ έμεινε στους 9 και στην 4η θέση.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου πλέον περιμένει τη Γιουγκ στον Πειραιά στις 9/12 και με νίκη θα κλείσει στην κορυφή τον Α’ γύρο.

Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 31” πριν το φινάλε ο Μάρο Γιόκοβιτς ενώ πρώτος σκόρερ με σπουδαία εμφάνιση και 4 γκολ ήταν ο Άλεξ Γούνας. Η ομάδα του Πειραιά είχε 7/15 στον παραπάνω και 8/14 στον λιγότερο.

Οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν αήττητοι για 19 παιχνίδια αφού σ’ όλες τις διοργανώσεις έχουν 17 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 4-2, 2-3, 2-4.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Μάρτιν): Λόπεζ, Ντε Τόρο, Γρανάδος 1, Μούναριζ 3, Μποντέγκας 1, Λαρούμπε, Άλεξιτς 2, Φερνάντεζ 1, Ταχούλι, Περόνε 2, Μάλιαρακ 1, Μπούστος, Λινάρες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Ζιβογίνοβιτς.